Mnogi doktori kažu da sljedeće dijete i savjetima mogu pomoći u prevladavanju mnogih bolesti, te su odlični za sveukupno zdravlje ako pratio i pretvorena u habit.A poznati liječnik otkriva li svaki dan, a vi ćete biti izlečen od svake bolesti
Pogledajte u sunce u prvih sat vremena nakon izlaska sunca ili pre zalaska sunca. Počnite sa 10 sekundi, i povećati svaki dan za 10 sekundi. Postolje sa bosi na suhu zemlju ili beton dok gledate u
sunce. Piti vodu bez fluorida ili filtera slavinu obrnutom vode osmoze. Prirodna izvorska voda je najbolja. Ostavite vodu da budu izloženi sunčanim zrakama za nekoliko sati, na jasan, bezbojan, staklene boce za apsorpciju sunčeve energije. Nemojte ga ostaviti izvan tokom noći.
Da li vježbe na svježem zraku svaki dan. To je jedan od najboljih načina za detoksikaciju.

Udahni duboko u svježem zraku u jutarnjim i večernjim satima u trajanju od najmanje 20 minuta.
Idi u krevet 10:00-02:00, kao naše tijelo onda luči ljekovite hormona. Pratite sunce ritam.
Zamijenite komercijalne kozmetike s prirodnim.
Konzumiraju sirovo voće, povrće i žitarice, bez proizvoda životinjskog porijekla.
Uklonite proizvodi s umjetnim zaslađivačima iz vašeg obroka. Uklonite alkohol, cigarete, kava, crni čaj, žvakaće gume, hrane ili pića iz limenke iz ishrane.

Obratite pažnju na osmeh uvek na licu, uvijek biti pozitivan, to će ubrzati izlučivanje terapijske hormona. Nemojte misliti ili negativno govore o vama ili drugima, jer svoj podsvest prati svoje misli. Ponašaju kao da ste zdravi.
Ako oprostite, vi osloboditi sebe od mržnje i ljutnje koja je negativno utjecati na lučenje hormona i oštećenja naše zdravlje. Prašta drugima, pomoći ćete sebi.
Čak i duševne bolesti mogu se liječiti sa sirovim biljkama i suncu.
Specijalista mislite da je idealna dijeta je potpuno sirove biljne hrane.
Možete konzumirati voće i povrće, male količine prethodno potopljenih badema ili oraha. Također se preporučuje konzumirati 2 kašike lanenog ulja dnevno ili 2 žlice u prahu svježeg laneno sjeme.
Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!